Generale

Povestea Delicium – Jams & Syrups – Să ne cunoaștem!

Povestea Delicium – Jams & Syrups


  • Toate au un început, acesta este al nostru!

Povestea Delicium – Jams & Syrups începe în anul 2015 când un vis din copilărie, devine realitate în comuna Borșa, județul Cluj prin înființarea primei plantații de zmeur a familiei Căpușan. Însă după doi ani, din cauza lipsei pieței de desfacere a fructelor în stare proaspătă, a venit ideea de a procesa fructele și a aduce în casele voastre dulcețuri și siropuri, dar nu oricum, ci ridicand la un alt standard calitatea acestora.

Povestea Delicium - Jams & Syrups plantatie

Primele vedete Delicium

Așa s-a născut în primăvara anului 2018 brandul Delicium – Jams & Syrups. Am început prin a înființa o mică făbricuță în care am procesat inițial zmeura din propria cultură , rezultând astfel siropul de zmeură, primul sirop din gama Delicium, aceasta fiind și prima gamă oficială care produce siropuri preparate la rece din Romania. Următorul pas a fost mult îndrăgita dulceață de zmeură.

Cultivăm și procesăm. Din calitate în calitate!

Din dorința de a ne dezvolta, pe lângă plantația de zmeur, am înființat și o mică plantație de legume, de unde cultivăm ardeii din vestita dulceață de ardei iuți, tomatele din dulceața de gognele, care surprinde cu o aromă deosebită și dovleac de copt. Din toamna anului 2017 cultivăm și o plantație de goji și Aronia melanocarpa, două fructe extrem de bogate în atioxidanți și vitamine.

Restul membrilor familiei:

Nu ne-am oprit aici! Fiind încurajați de feedback-ul pozitiv și sugestiile venite din partea voastră, am reușit să ne mărim gama la 11 sortimente de dulceață: dulceață de ardei iuți, dulceață de afine, dulceață de căpșuni, dulceață de cireșe amaredulceață de coacăze, dulceață de gogonele, dulceață de gutui, dulceață de gutui cu miez de nuci, pastă de măceșe, magiun de prunedulceață de zmeură.

Și 8 sortimente de sirop ( sirop de afinesirop de aroniasirop de căpsunisirop de coacăze,  sirop de merișoaresirop de soc cu portocale și lămâisirop de vișine, sirop de zmeură).

Povestea Delicium - Jams & Syrups

De ce să alegi Delicium Jams & Syrups?

Pentru a ne distinge de alți producători și a aduce o valoare superioară produselor noastre, în special siropurilor, pe lângă o cantitate foarte mare de fructe aflată la limita dintre nectar și sirop, am utilizat o metodă mai neobișnuită în procesul de obținere a acestora, mai exact, procesarea LA RECE a fructelor proaspete în produs finit, care ulterior nu a fost tratat termic prin fierbere sau sterilizare.

Astfel vă puteți bucura de proprietățile gustative, nutritive și medicinale ale fructelor în orice perioadă a anului. Dulceața se distinge prin culoarea și aroma naturală a fructului proaspăt puțin fiert, așa încât să se păstreze cât mai multe vitamine.

Încurajăm producătorii locali și hrănirea sănătoasă

Din dorința de a păstra lanțul scurt și de a susține micii producători locali din județul Cluj și județele învecinate, i-am ales ca și furnizori de materie primă, pe lângă fructele din cultura proprie, beneficiind de fructe obținute cu multă atenție de aceștia și cât mai puțin sau chiar deloc tratate cu substanțe nocive.

Abia asteptăm să ne cunoaștem!

Prin acest blog dorim să ajungem mai aproape de voi, să vă oferim informații cu privire la beneficiile și proprietățile fructelor din produsele noastre și nu în ultimul rând să venim cu idei de rețete în care puteți include siropurile și dulcețurile Delicium în preparatele pentru cei dragi.

Vă invităm să descoperiți și să vă delectați cu produsele noastre în orice perioadă a anului, totuși, în limita stocului disponibil!

Sperăm că v-a plăcut povestea Delicium – Jams & Syrups și vă încurajăm să ne spuneți părerea voastră!

Cu gândul spre un viitor delicios,
Familia Delicium

One thought on “Povestea Delicium – Jams & Syrups – Să ne cunoaștem!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *