POLITICA DE RETUR

Denuntarea unilaterala
Aveti dreptul de a notifica in scris prin e-mail la contact@delicium.eu ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile calendaristice de la primirea produsului. Singurele costuri care vor cadea in sarcina dvs. sunt cheltuielile directe de returnare cu verificare a produselor. Nu se accepta produsele distruse in timpul transportului sau care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura a produselor sau ambalajelor acestora. Din acest motiv va rugam sa pastrati ambalajul in care ati primit produsul si sa il returnati in acelasi ambalaj.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.
Va vom returna contravaloarea produselor returnate prin ordin de plata, in cel mult 30 de zile de la data returnarii produselor. Va rugam sa ne comunici un cont IBAN in care sa trimitem banii.

Produsele neconforme
Daca un produs nu este conform specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii si nu doriti sa il pastrati, il poteti returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea dvs, in urma unei notificari scrise in care ne spui ce anume nu este conform. Puteti alege intre restituirea banilor si inlocuirea produsului.

Produse livrate din greseala
Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa ne anuntati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de catre noi.

Garantia legala de conformitate
Produsele comercializate pe site-ul nostru beneficiaza de garantia legala de conformitate conform art. 4 – pct. 1 lit. e din OUG 34/2014 si art. 5-18 din Legea nr. 449/2003.

Procedura de returnare:
In cazul in care doriti sa returnati un produs, va rugam sa parcurgeti urmatorii pasi:
**Conform politicii noastre puteti sa returnati produsele in termen de 30 zile calendaristice de la data primirii coletului.

1. Accesati pagina de contact a site-ului nostru https://www.delicium.eu/contact/ si completeati formular de contact iar la sectiunea mesaj se va mentiona „retur” si/sau motivul returnarii.

2. Este obligatoriu sa trimiteti produsul nedeteriorat, cu toate accesoriile si o copie a bonului fiscal sau a facturii. Toate acestea trebuie impachetate. Conform Legii 249/2015 nu sunteti obligat sa returnezi produsul in ambalajul original.

3. Dupa ce ati efectuat acesti pasi va rugam sa expediati produsul, prin acelasi serviciu de transport folosit la primirea produsului (de ex: Curier Rapid, Posta Romana etc.) la adresa jud. Cluj, loc. Borsa, nr 470B cu destinatar S.C. Melfructus S.R.L. precizand pe colet „Returnare produs”. Clientul este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere.

4. Cheltuielile de restituire sunt suportate conform legii de catre client. In cazul in care expediati coletul cu plata la destinatie, vom refuza ridicarea coletului daca cuantumul valoric al produselor returnate este mai mic decat contravaloarea taxei de transport SAU daca cuantumul valoric al produselor returnate este mai mare decat taxa de transport, vom deduce cheltuiala de transport din suma care urmeaza a va fi restituita in urma returului.

5. Conform OUG 34/2014 contravaloarea comenzii dvs. va fi restituita in max. 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere. In cazul in care coletul nu este restituit aceasta perioada se poate prelungi. Banii se vor returna prin aceeasi metoda de plata ca si cea din comanda initiala dar daca se doreste, metoda de plata poate fi schimbata, acest aspect fiind notificat de catre client.

 

Termenii și condițiile + Politica de returnare a contravalorii biletelor de participare la evenimente.

Returnarea biletului poate fi efectuată în termenele şi cu respectarea condiţiilor de mai jos, prin transmiterea unei solicitări în acest sens către contact@delicium.eu:

  1. dacă solicitarea de returnare este formulată cu cel puţin 14 de zile înainte de data de desfăşurare a evenimentului, cumpărătorul biletului primeşte ca urmare a anulării biletului, la alegerea cumparatorului, suma integrală sau un voucher pentru întreaga sumă plătită cu titlu de preţ al biletului (fără alte taxe, tarife, costuri, cheltuieli suportate de cumpărător cu ocazia cumpărării acestuia, inclusiv, dar fără a se limita la tarif curier, taxă de rezervare, dacă e cazul etc). Voucher-ul poate fi utilizat pentru cumpărarea de bilete la alte evenimente prin intermediul site-ului www.delicium.eu
  2. dacă solicitarea de returnare este formulată cu cel puţin 7 zile înainte de data de desfăşurare a evenimentului, cumpărătorul biletului primeşte ca urmare a anulării biletului, fie 70% din sumă plătită cu titlu de preţ al biletului (fără alte taxe, tarife, costuri, cheltuieli suportate de cumpărător cu ocazia cumpărării acestuia, inclusiv, dar fără a se limita la tarif curier, taxă de rezervare, dacă e cazul etc), fie un voucher pentru aceeaşi sumă (determinată conform prevederilor de mai sus). Voucher-ul poate fi utilizat pentru cumpărarea de bilete la alte evenimente prin intermediul site-ului www.delicium.eu
  3. dacă solicitarea de returnare este formulată cu cel putin două zile (48 ore) înainte de data de desfăşurare a evenimentului, cumpărătorul biletului primeşte ca urmare a anulării biletului, fie 50% din sumă plătită cu titlu de preţ al biletului (fără alte taxe, tarife, costuri, cheltuieli suportate de cumpărător cu ocazia cumpărării acestuia, inclusiv, dar fără a se limita la tarif curier, taxă de rezervare, dacă e cazul etc), fie un voucher pentru 70% din sumă plătită cu titlu de preţ al biletului (fără alte taxe, tarife, costuri, cheltuieli suportate de cumpărător cu ocazia cumpărării acestuia, inclusiv, dar fără a se limita la tarif curier, taxă de rezervare, dacă e cazul etc). Voucher-ul poate fi utilizat pentru cumpărarea de bilete la alte evenimente prin intermediul site-ului www.delicium.eu

În funcţie de momentul formulării solicitării, cumpărătorul se va afla într-una din situaţiile menţionate la pct. 1-3 de mai sus, fără a le putea combina sau cumula. Cu alte cuvinte, dacă, solicitarea este formulată cu 14 zile înainte de data de desfăşurare a evenimentului, operează exclusiv pct. 2 de mai sus (fără a dobândi cumulativ şi drepturile menţionate la pct. 3 de mai sus).

Pentru informatii suplimentare privind returnarea produselor ne puteti contacta telefonic la 0731354048 in timpul orelor de program sau ne puteti scrie la adresa contact@delicium.eu.