Delicium – cine suntem și ce facem?

Delicium – cine suntem și ce facem?

Povestea noastră a început în anul 2015, fiind pasionați de agricultură, cu o plantație de zmeur, iar din dorința de a face produse de calitate, am procesat zmeura în sirop și dulceață. Cu trecerea timpului, datorită feed-back-urilor pozitive, ne-am mărit gama, ne-am îmbunătățit rețetele, iar azi avem o gamă variată de produse precum siropuri preparate la rece (nefierte) și dulceață cu conținut foarte ridicat de fructe dar și zacuscă sau dulceață fără zahăr.

Și să nu uităm, deținem singurul sirop certificat la nivel mondial din România cu 2 din maxim 3 stele Superior Taste Award 2019.

Calitate

Oferim ce avem mai bun, din fructe de calitate obținem dulceață și sirop de calitate.

Profesionalism

Construim relații de lungă durată, bazate pe înțelegere și respect reciproc.

Consecvență

Ne luptăm să menținem calitatea produselor la un standard cât mai înalt.

Pasiune

Suntem pasionați de ceea ce facem și de produsele pe care le oferim.

DULCEAȚA

Este un preparat hrănitor, care ne-a dat ocazia să folosim fructele preferate pentru a prepara produse naturale și sănătoase, recomandate adesea ca tratamente naturiste pentru diverse afecțiuni, de la probleme de imunitate, la cele de stomac. Dulceața noastră conține multe vitamine și poate fi folosită în multe feluri de mâncare: bezele, brioșe, papanași, clătite, prăjituri, colțunași, griș, rulade, plăcinte, gogoși, torturi etc.

SIROPUL

Siropurile naturale din fructe sunt alegerea perfectă și sănătoasă pentru oricine dorește să se bucure de gustul fin și natural al siropului din fructe presate la rece. Siropurile naturale de cătină, zmeură, căpșuni, coacăze negre, vișine, afine, aronia și multe altele, reprezintă o alternativa sănătoasă a siropurilor din comerț, aducând un aport important de vitamine și minerale. Sunt remedii adjuvante în diferite afecțiuni (imunitate scăzută, anemie, diabet, gripă și răceală).