TERMENI SI CONDITII

Site-ul www.delicium.eu este proprietatea S.C. Melfructus S.R.L. , având sediul în jud Cluj, loc Borsa, strada principala, nr 470B cu număr de înregistrare J12/200/2018 și CUI 38728304.

Accesare acestui site implica acceptarea termenilor si condițiilor de mai jos.

Drepturile de autor a S.C. Melfructus S.R.L. asupra informațiilor publicate pe site precum și întregul conținut al site-ului www.delicium.eu reprezentat de imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. Melfructus S.R.L. si este aparat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Securitatea datelor personale, constă în garantare datelor furnizate pentru procesare unei comenzi pe site-ul www.delicium.eu. Datele furnizate vor fi folosite pentru a furniza produsele comandate, pentru a comunica noutățile oferite de magazin și pentru statistici interne.

Utilizatorii sunt obligați ca în urma efectuării unei comenzi să accepte termenii de livrare, preț, cantitate, etc.

Livrarea produselor se face prin curierat rapid. Prețul transportului poate sa difere in functie de volumul si greutatea produselor comandate. Pretul este stabilit de catre firma de curierat. Clientul va fi instiintat inainte de livrare cu privire la contravaloarea acestuia. Livrarea se efectuează în maxim 72 de ore de la data confirmării comenzi in cazul zilelor lucratoare.

In momentul plasarii comenzii, clientul este notificat prin email la adresa introdusa la finalizarea comenzii cu privire la confirmarea primirii comenzii. Aceasta intra in procesare incepand cu prima zi lucratoare.

Plata produsele se efectuează la primirea lor și se face în conformitate cu factura emisă în baza produselor comandate și a serviciilor de curierat.

În cazul renunțării la comandă, utilizatorul se obligă să anunțe în cel mai scurt timp anularea comenzii. Dacă comanda a fost livrată se obligă să suporte costul de retur al produselor.

Pentru contact se poate folosii rubrica contact de site-ul www.delicium.eu sau telefonic la 0731354048.

ANPC număr de telefon: 0800080999